2011. május 31., kedd

MAG PS3 JÁTÉK - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Tartalom:
Az év 2025. A 2010-es évek optimizmusa és harmóniája teljesen eltűnt 2020-ra. Egy globális krízis közeleg. A kevés élelmiszer miatt sztrájk van, a valuta folyamatosan zuhan, az üzemanyag-készlet pedig szinte a nullánál van, és az olajtermelő országok elkezdtek harcolni azért, ami még maradt. Ez egy sötét jövő. Elkezdődik egy háború, melynek Te is részese vagy! Soha nem látott lehetőségekkel teli a játék, így például hívhatod a légvédelmet is segítségül, vagy további ejtőernyős katonákat.
A MAG-ban nyolc játékos csapat a legelső lépcsőfok, utána a játékos felharcolja magát a ranglétrán és egy 32 tagú szakaszt irányít, majd egy 128 tagú saját hadsereget.
Vajon belőled is vérbeli irányító lesz vagy gyorsan beszippant a háború?
Próbáld ki és megtudod!
A sztori szerint 2025-ben járunk, amikor is a Föld energiatartalékai kimerülőben vannak, világszerte éhínség sújtja az emberiséget, és a megmaradt tartalékokért vérre menő küzdelem folyik az államok között.   Az egyszeri polgárok megelégelik, hogy a kormányok - velük mit sem törődve - őrült pénzeket ölnek a háborúkba, majd békésnek semmiképpen sem mondható demonstrációk, és lázongások útján sikerül elérniük, hogy a szemben álló felek - látszólag - elássák a csatabárdot. Hivatalosan béke köttetik, ám az országok vezetői képtelenek ilyen könnyedén lemondani érdekeltségeikről. Itt jönnek a képbe a PMC-k (Private Military Company), vagyis a vállalatok kezében lévő magánhadseregek. Kifelé úgy tűnik, hogy ezek a szervek csupán védelmi feladatokat, mentőakciókat, magyarán humanitárius célokat látnak el, a háttérben viszont forrong valami. Az emberek szeme elől gondosan elrejtve gyilkos háborúk folynak a frakciók között a szép summát maguk után vonó céges szerződésekért, melyeket csakis a legjobbak kaphatnak meg... ... és ezennel kezdetét veszi az Árnyékháború.
karcmentes , hibátlan állapot, eredeti tokkal és kiskönyvvel!
Feladás pufis nagy boritékban! +postadíj: 310 ft


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-08 13:55
. MAG PS3 JÁTÉK - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése